П`ятниця, 26.04.2024, 21:34                                                                                              Гість | Група "Гості" RSS




ГОЛОВНЕ МЕНЮ САЙТУ

МІНІ-ЧАТ





Гості  OLINE
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0





Головна » Статті » NEWs » Новини

Протест з запізненням в понад місяць.

         Протест із запізненням в понад місяць.

       Шановні керівники, представники та вболівальники футбольної команди "Булдичів" (с.Булдичів), у зв'язку з поданням Вашого протесту від 19.08.2016 р. до оргкомітету (що нам підтвердили) чемпіонату району 2016 на (Ваш) домашній  матч з командою Спортивного клубу "АЛМАЗ", який відбувся 10 червня 2016 року на шкільному стадіоні села Булдичів та закінчився перемогою гостей 1-2 ("Булдичів" 1-2 СК "Алмаз"). Ми з відповіддю не забаримось і теж подамо протест у відповідь. 

        Але для чого цей "цирк", що Ви затіяли? По-перше Ваш протест поданий з запізненням в понад 2 місяці про що свідчить п.6.2 та 6.4  Регламенту розіграшу Чемпіонату Романівського району 2016.  По-друге, що Ви маєте доказувати? Наша команда має нормально заповнений і Вами ж підписаний протокол матчу. По-третє, якщо Ви маєте претензії до кількості іногородніх гравців, то у нас їх 7 а можна по регламенту 8, що підтверджує  п.3.2.1 Регламенту рЧРр 2016. І останнє, констатація факту - Ви програли нам два поєдинки 2-1 в себе вдома та один у нас в Романові 3-1.

       Як кажуть: "После боя руками не машут" . 

Щодо останнього поєдину в нас вдома, то ми будемо добиватись того щоб Вашим чотирьом гравцям заборонили виступати в цьому розіграші, за поведіну на полі та до вболівальників, що підтвердить присутній на тому матчі директор ДЮСШ.  

       Але будучи людьми розумними та розсудливими МИ пропонуємо Вам (керівникам команди "Булдичів") забрати свій протест та розійтися миром залишивши все як є і не розпалювати цієї нікому не потрібної інформаційної війними між командами та взагалі даного розіграшу чемпіонату району. 

                                                                                                                                                                                                                                                             Президент ГО "СК "Алмаз" смт Романів. 

 

 

 

Категорія: Новини | Додав: ASH (25.08.2016)
Переглядів: 379 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Випадкові фото

Пошук


ОПИТУВАННЯ
Оцініть сайт СК "Алмаз"
Всього відповідей: 77