Субота, 20.04.2024, 09:30                                                                                              Гість | Група "Гості" RSS




ГОЛОВНЕ МЕНЮ САЙТУ

МІНІ-ЧАТ





Гості  OLINE
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0





Головна » Статті » NEWs » Новини

РЕГЛАМЕНТ розіграшу Чемпіонату Романівського району з футболу у 2016 році

ЗАТВЕРДЖУЮ

Голова Романівської районної

федерації футболу

                    О.В. Пугач

ЗАТВЕРДЖУЮ

Завідувач сектору у справах

сім’ї, молоді та спорту

                    Л.Й. Ковальчук

 

 

 

РЕГЛАМЕНТ

розіграшу Чемпіонату Романівського району з футболу

у 2016 році

 

  1. МЕТА І ЗАВДАННЯ

 

 1.1. Чемпіонат району з футболу проводяться з метою:

- виконання районної Програми розвитку фізичної культури і спорту;

- популяризації та піднесення престижу футболу на території району;

- подальшого розвитку масового футболу в районі;

- підвищення спортивної майстерності;

- підготовки футболістів для команд-учасників Чемпіонату і Кубку області;

- покращення стану футбольної інфраструктури;

- організації дозвілля людей та пропаганди футболу;

- виявлення чемпіона району з футболу у 2016 році.

 

  1. КЕРІВНИЦТВО ЗМАГАННЯМИ

 

2.1. Контроль за проведенням змагань в районі здійснює сектор у справах сім’ї, молоді та спорту  райдержадміністрації (далі - сектор) спільно з Романівською районною федерацією футболу (далі - РРФФ).

2.2. Безпосереднє проведення змагань покладається на сектор, РРФФ та представників команд-учасників турніру.

2.3. Усі спірні питання вирішуються на оргкомітеті. Склад оргкомітету: представник сектору, голова РРФФ та по 1-му представнику від усіх команд-учасниць.

 

  1. УЧАСНИКИ  ЗМАГАНЬ ТА УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ

 

 3.1. До участі в чемпіонаті району допускаються команди фізкультурно-спортивних (футбольних) клубів, колективів фізкультури сільських/селищних рад, підприємств, установ та організацій, які вчасно подали попередню згоду на участь у змаганнях.

 

3.2. В районних змаганнях можуть брати участь команди укомплектовані гравцями, що прописані, постійно проживають на території Романівського району або є вихідцями з нього.

 

3.2.1. Гравці команд, які мають іногородню прописку, мають право брати участь у Чемпіонаті району з футболу, але не більше ніж 8 чоловік одночасно на полі.

 

3.3. До участі в змаганнях не допускаються гравці команд що приймають участь в професійних лігах першості України або зарубіжних клубах, як з міні-футболу так і з футболу.

 

 3.4. До участі у змаганнях дозволяється заявляти футболістів не молодших 2001 р.н.

 

 3.5. Футболісти, які задіяні в Чемпіонаті Романівського району, можуть виступати тільки за одну команду. Дозаявка або перезаявка футболістів дозволяється під час перерви між І та ІІ колами. При дозаявленні гравців більше встановленої норми зі заявочного листа виключається зайвий гравець. У випадку, якщо команда знята зі змагань за порушення Регламенту, то гравцям даної команди надається можливість дозаявитись за будь-яку команду, після відповідного оформлення дозаявки.

 

3.5.1. При виявлені незаявленого футболіста команді зараховується поразка з рахунком 0:3, а футболісту забороняється виступати за будь-яку команду до кінця сезону.

 

3.6. При виявлені футболіста, якого невірно заявлено з вини керівництва команди, команді накладаються штрафні санкції – 100,00 грн. Гравцю забороняється виступати за будь-яку команду до з’ясування всіх обставин на засіданні оргкомітету.

 

3.7. Чемпіонат району сезону 2016 року проводиться серед команд у два кола. Змагання проводяться згідно даного Регламенту та Календаря ігор.

 

3.8. У кожній грі дозволяється заміна 7 гравців з числа 18 внесених в протокол матчу до початку гри. Представники команд зобов’язані заповнити та підписати протокол за 15 хв. до початку матчу  (господарі заповняють протокол перші) і при потребі надати арбітру  Заявочний лист команди та паспорти гравців (ксерокопії).

 

3.10. Регламентований день проведення ігор – неділя, час ігор - 14.00 год.  Час, місце і день проведення ігор може бути змінений за погодженням команд-суперників та повідомленням  про це оргкомітету. За запізнення більш ніж на 1 годину або неявку на гру команді зараховується поразка 0:3. Затримка гри по вині господарів поля дозволяється лише на 1 годину.

 

3.11. Переноси матчів на невизначений термін можливі лише у виняткових випадках, при наявності аргументованих причин. Клопотання про перенос гри повинно бути подане до оргкомітету не пізніше, ніж за добу до початку матчу представником команди. За два і більше незіграні матчі без поважних причин команда може бути знята з турніру за рішенням оргкомітету.

 

3.12. Якщо команда, яка знята з розіграшу, зіграла менше 50% матчів, то її результати анулюються. Якщо командою зіграно 50% і більше матчів, їй зараховуються поразки у матчах, що нею не зіграні.

 

3.13. В офіційних змаганнях команди зобов’язані виступати в футбольній формі (футболка, труси, гетри, футбольне взуття та щитки). Гравець, форма якого (зокрема футболка) за кольором відрізняються від тієї, в якій виступає його команда до гри не допускається, відповідальність за це покладається на арбітра матчу. Футболка гравця повинна мати номер, під яким гравець записаний у протоколі матчу.

 

3.14. У випадку однакового кольору форми обох команд право на вибір має команда гостей.

 

3.15. Присутність лікаря (медпрацівника / фельдшера) на всіх матчах районних змагань обов’язкова. Розпочинати гру за його відсутності, арбітрам матчу категорично заборонено. Відповідальність за присутність медпрацівника на грі та його кваліфікацію несе команда господарів поля.

 

 3.21. Всі випадки порушень даного Регламенту або ситуації, що не передбачені ним, розглядає лише оргкомітет.

 

 

  1. ВИЯВЛЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ

 

 4.1. Місця команд визначаються згідно очок набраних ними у всіх матчах.

За виграш - 3 очки.

За нічию - 1 очко.

За поразку - 0 очок.   

 

4.2. Команда, яка за підсумками сезону набере найбільшу кількість очок, оголошується чемпіоном Романівського району з футболу 2016 року.

 

4.3. У випадку рівності очок у двох і більше команд турнірне місце визначається:

 - За результатами матчів між собою;

- За найбільшою кількістю перемог у всіх матчах;

- За кращою різницею забитих та пропущених м’ячів у всіх матчах;

- За найбільшою кількістю забитих у ворота суперників м’ячів;

 

4.4. У випадку якщо команди, які зайняли 1-2 місця, наберуть однакову кількість очок, то вище вказані пункти виявлення переможця до них не застосовуються і чемпіон Романівського району буде визначений у додатковому матчі на нейтральному полі.

 

  1. СУДДІВСТВО

 

 5.1. Суддівство проводить арбітр представлений командою гостей за погодженням представника команди господарів поля. У принципових матчах або коли команди не дійшли згоди по кандидатурі головного судді, то головного арбітра такого матчу призначає РРФФ. Суддівство проводиться згідно з «Правилами гри у футбол» ФФУ.

 

5.2. Арбітри, які обслуговують матч, зобов’язані прибути на стадіон за 30 хв. до початку гри.

 

5.3. Арбітр зустрічі, а також представники команд, несуть відповідальність за дотримання правил допуску футболістів до гри. Арбітр є єдиним хронометристом матчу.

 

5.4. Арбітр зустрічі, зобов’язаний до початку матчу оглянути футбольне поле, оцінити його за 5-бальною системою і зробити відповідний запис у протоколі матчу.

 

5.5. У випадку неявки на гру арбітра, її проводить арбітр найвищої кваліфікації з присутніх на стадіоні.

 

5.6. Після закінчення гри арбітр зобов’язаний  протягом 15 хв. заповнити Протокол гри, зробивши відповідні записи про проведення замін, авторів забитих м’ячів та ін. Господарі поля передають протокол гри до сектору самостійно.

 

5.7. Якщо в ході гри мали місце попередження або усунення гравців, травми, порушення порядку на стадіоні чи подання протесту, арбітр зобов’язаний внести в Протокол матчу відповідні записи.

 

5.8. Якщо після матчу представники команд повідомили арбітра про подачу протесту, або якщо під час гри або по її закінченню мали місце інциденти, всі члени суддівської бригади, представники команд зобов’язані прибути на засідання оргкомітету протягом 48 годин і дати письмові пояснення. За повідомлення оргкомітету результату гри відповідальність несе представник команди господарів.

 

 

 

  1. ПРОТЕСТИ

 6.1. Представник команди, подаючи протест, зобов’язаний під час перерви чи протягом 15 хвилин після закінчення матчу повідомити про це арбітра та представника команди-суперниці. Арбітр зобов’язаний зробити відповідний запис у протоколі матчу про подачу протесту.

 

6.2. Письмовий протест підписаний представником команди повинен протягом 24 годин після закінчення матчу бути переданий до оргкомітету.

 

6.3. При намірах команди подати протест на незаявленого чи дискваліфікованого гравця, представник команди зобов’язаний, під час перерви чи після закінчення матчу звернутися до арбітра, який у присутності представників обидвох команд протягом 5 хв. повинен  ідентифікувати гравця. Команда-суперник зобов’язана, на вимогу арбітра представити гравця для ідентифікації, якщо ця вимога не виконана арбітр матчу у протоколі відмічає, що гравець не був представлений для ідентифікації і записує повідомлення про подачу протесту.

 

6.4. Несвоєчасно подані  і незафіксовані письмово протести не розглядаються.

 

  1. ПОРЯДОК ОФОРМЛЕННЯ ДОКУМЕНТІВ

 7.1. В чемпіонаті району кожна команда може заявити не більше ніж 20 гравців. На проти прізвища гравця-легіонера ставиться позначка «л». До протоколу матчу вноситься 18 гравців.

 

7.2.  Кожна команда представляє для заявки наступні документи:

- Заявочні листи в двох примірниках, завірені лікарем та підписані представником і керівником команди;

- копію паспорта чи сам паспорт.

 

7.3. Представники команди отримують завірений підписом і печаткою завідувача сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації один примірник заявочного листа. Їх з собою на гру має мати кожна команда, а також паспорти гравців або їх ксерокопії.

 

  1. МІСЦЕ ЗМАГАНЬ

 8.1. Усі стадіони на яких проводяться матчі Чемпіонату району, повинні відповідати загальноприйнятим нормам та вимогам.

 

8.2. Команда-господар зобов’язана забезпечити:

- Футбольне поле відповідних розмірів із трав’яним покриттям та відповідної якості з чіткою розміткою всіх ліній;

- футбольні м’ячі для гри;

- прапорці різних кольорів для асистентів арбітра;

 

 

  1. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ФУТБОЛІСТІВ ТА ПРЕДСТАВНИКІВ КОМАНД

 9.1. Гравці та представники команд, які приймають участь в змаганнях Чемпіонату району з футболу, зобов’язані виконувати всі вимоги Правил гри і даного Регламенту, виявляти високу дисципліну, повагу до суперників та глядачів. Команда несе відповідальність за поведінку своїх глядачів та офіційних представників команди до матчу, під час та після закінчення матчу.

  

9.2. Представники команд не мають права втручатися в дії арбітрів, вони несуть повну відповідальність за поведінку гравців своєї команди.

 

9.3. Вболівальникам та представникам команд категорично забороняється без дозволу арбітра виходити на поле під час гри.

 

9.4. Якщо команда без дозволу арбітра самовільно залишила футбольне поле або відмовилася продовжити гру і не подала письмового протесту, то їй зараховується поразка з рахунком 0:3 при умові, що суперник не вигравав цей матч з більшим рахунком.

 

9.5. Гравець, якого вилучено з поля, пропускає наступну гру. Кількість жовтих карток отриманих гравцем в різних матчах не сумується. Матчі, що по якійсь причині не відбулися (технічна поразка, неявка тощо) в пропуски матчів дискваліфікованими футболістами не враховуються.

 

9.6. Якщо гравець, який дискваліфікований, мав пропустити гру, записаний в Протокол матчу або вийшов на футбольне поле, команді зараховується поразка з рахунком 0:3.

 

9.7. Якщо матч був зірваний по вині глядачів, то зараховується поразка 0:3 команді якої були глядачі.  Якщо гра зірвана з вини обох команд, то питання розглядається на оргкомітеті.

 

9.9. Команда-господар поля несе відповідальність за громадський порядок та безпеку до, під час і після закінчення матчу на стадіоні та прилеглій до нього території.

 

9.10. За грубе порушення гравцем правил гри у футбол, неспортивну поведінку  на футбольному полі або поза його межами Оргкомітет залишає за собою право його дискваліфікувати на N-кількість матчів або і до завершення футбольного сезону.

 

  1. НАГОРОДЖЕННЯ

 10.1. Команди, які посіли призові місця в районних змаганнях нагороджуються медалями, дипломами відповідних ступенів та матеріальними винагородами.

 

10.2. За результатами Чемпіонату Романівського району з футболу, переможець турніру отримує звання  -  «Чемпіон Романівського району з футболу у 2016 році».

 

  1. ФІНАНСУВАННЯ

 11.1. Витрати по харчуванню та відрядженню команд несуть безпосередньо організації, які відряджають команди на змагання.

 

11.2. Витрати  (при потребі) за суддівство  несе сторона, яка їх запрошує.

 

11.3. Фінансові витрати по нагородженню команд-переможців Чемпіонату Романівського району у 2016 році покладаються на сектор та спонсорів змагань.

 

 

 

ОРГКОМІТЕТ,   2-17-98

 

 

ПРИМІТКА!!!!!! 

 

У випадку, коли у ФК «Зоря» с. Врублівка ігри на Чемпіонат області будуть проходити по неділям, то їхні ігри на Чемпіонат району автоматично зміщуються на суботу або інший вільний день.

 

 

 

СК «АЛМАЗ» смт РОМАНІВ  –  Романчук Олександр – 068-01-44-910 

ФК «Гордіївка» с. Гордіївка – Хитонін Григорій – 096-92-21-625

ФК «Зоря» с. Врублівка – Кадлубовський Анатолій – 067-68-96-497

ФК «Іскра» с. Булдичів – Дубенюк Василь – 068-62-38-700

ФК «Миропіль» смт Миропіль – Янішевський Олександр – 067-78-49-662

ФК «Полісся» с. Паволочка – Осадчий Ігор – 097-88-51-451

ФК «Вимпел» смт Биківка – Паплінський Вадим – 097-87-54-268

ФК «Авалон» с. Карвинівка – Сергійчук Юрій – 096-35-19-682

 

Голова оргкомітету змагань – Пясківський Олександр – 098-915-47-19

 

 

Категорія: Новини | Додав: fcniva (21.05.2016)
Переглядів: 684 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Випадкові фото

Пошук


ОПИТУВАННЯ
Оцініть сайт СК "Алмаз"
Всього відповідей: 77