Середа, 24.04.2024, 11:51                                                                                              Гість | Група "Гості" RSS




ГОЛОВНЕ МЕНЮ САЙТУ

МІНІ-ЧАТ





Гості  OLINE
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0





Головна » Статті » NEWs » Новини

винисення вердикту кдк по грі ФК Зоря Врублівка -СК Алмаз РОМАНІВ

 

УКРАЇНА

 

РОМАНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

Сектор у справах сім’ї, молоді та спорту

вул. 50 років Жовтня, 2, смт Романів, Житомирська обл., 13001,

тел. (04146) 2-17-98, факс (04146) 2-28-78, код ЄДРПОУ 34841607

15.06.2016  97         

 

Керівнику команди ФК «Зоря»

с. Врублівка

Кадлубовському А.А.

 

Копія голові РРФФ

Пугачу О.В.

            

             До сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації надійшов рапорт арбітра матчу між командами ФК «Зоря» с. Врублівка і СК «Алмаз» смт Романів, що проходив у рамках розіграшу Чемпіонату Романівського району з футболу у 2016 році. У рапорті арбітра повідомлялося про порушення пунктів 9.1 «Гравці та представники команд, які приймають участь в змаганнях Чемпіонату району з футболу, зобов’язані виконувати всі вимоги Правил гри і даного Регламенту, виявляти високу дисципліну, повагу до суперників та глядачів. Команда несе відповідальність за поведінку своїх глядачів та офіційних представників команди до матчу, під час та після закінчення матчу», 9.3 «Вболівальникам та представникам команд категорично забороняється без дозволу арбітра виходити на поле під час гри» та 9.9 «Команда-господар поля несе відповідальність за громадський порядок та безпеку до, під час і після закінчення матчу на стадіоні та прилеглій до нього території» Регламенту розіграшу Чемпіонату.

У пункті 9.7. даного Регламенту передбачено: Якщо матч був зірваний по вині глядачів, то зараховується поразка 0:3 команді якої були глядачі.  Якщо гра зірвана з вини обох команд, то питання розглядається на оргкомітеті.

         За порушення вищезазначених пунктів регламенту та вихід на поле глядача команди ФК «Зоря» с. Врублівка, який наніс тілесні ушкодження арбітру матчу, команді ФК «Зоря» с. Врублівка зараховується поразка 0:3 та висловлюється офіційне попередження, що за повторне порушення пунктів 9 розділу  даного Регламенту «Відповідальність футболістів та представників команд» до команди будуть застосовані жорсткі дисциплінарні санкції.

 

 

З повагою,

завідувач сектору                                                            Л.Й. Ковальчук

Категорія: Новини | Додав: fcniva (15.06.2016)
Переглядів: 583 | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Випадкові фото

Пошук


ОПИТУВАННЯ
Оцініть сайт СК "Алмаз"
Всього відповідей: 77