П`ятниця, 19.04.2024, 10:26                                                                                              Гість | Група "Гості" RSS




ГОЛОВНЕ МЕНЮ САЙТУ

МІНІ-ЧАТ





Гості  OLINE
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0





Головна » Статті » NEWs » Новини

Турнір Косюка П.І. 2012, надзвичайно невдалий для нашої команди.
   Причини повного провалу на турнірі Косюка П.І. в с.Романівка

   Першопричиною такого провалу це не постійність складу команди. Тому що, за місяців три, до команди приходили та покидали її багато гравців, які спочатку виявляли бажання грати а як дійшло до діла то дехто з гравців самі ж і відмовились, з невідомих на те причин, виступати на турнірі. 
   Друге - те що поки у стадії вирішення. А це власна база, тобто стадіон. Територія яку відведено під облаштування стадіону СК "Алмаз" до поки й залишається просто територією. Бо в нашій державі для того щоб шось зробити потрібно оббити пороги влади не раз і не два. А без власної бази нормальної команди не створиш. От і результат турніру. 
   Але команда "Алмаз" зупинятись не буде. Доказом того є придбання форми. В цій формі команда проводила ігри на турнірі Косюка. Хоча представлення форми  відбудеться незабаром після пропису номерів, емблеми та підписів (Алмаз, Романів).
   Ми не здаємось! Все ще по-переду! 



INFO. Прес-служба СК "Алмаз"












     

Категорія: Новини | Додав: ASH (01.10.2012)
Переглядів: 300 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Випадкові фото

Пошук


ОПИТУВАННЯ
Оцініть сайт СК "Алмаз"
Всього відповідей: 77