П`ятниця, 19.04.2024, 12:44                                                                                              Гість | Група "Гості" RSS




ГОЛОВНЕ МЕНЮ САЙТУ

МІНІ-ЧАТ





Гості  OLINE
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0





Головна » Статті » NEWs » Новини

Стадіону, в мікрорайоні склозаводу, БУТИ!!!

Створення спортивного об'єкта буде розпочато цього року. 

 

    Питання про виділення земельної ділянки по вул. Заводській під облаштування спортивного майданчика практично зняте. Звернувшись в Романівську мерію з цим питанням, ми одразу ж отримали позитивну відповідь стосовно нашої  ініціативи створення такого спортивного об'єкта саме в мікрорайоні склозаводу. Зі слів голови селищної ради Іщука А.В. було сказано, що селищна рада буде всіляко сприяти тому щоб облаштувати стадіон на даній земельній ділянці. Так як в цьому мікрорайоні діючими закладами є хіба що магазин/бар "Лісничок" а ряд обєктів соціальної сфери та сфери освіти і культури не діючі. Всьому виною нажаль є зупинка роботи Романівського склозаводу, якому й належать приміщення вищезгадуваних закладів. Тобто для молоді та дітей немає де проводити своє дозвілля і це аж ніяк не сприяє здоровому способу життя. Дуже мало хто з дітей бажає йти, за 3 км, до центрального стадіону. 
    Завдячуючи нашій місцевій владі стадіон буде існувати на тому місці де колись функціонував стадіон Романівського склозаводу і нині він  знаходитиметься на балансі селищної ради. 
   Найближчим часом буде заборонено випасання худоби та птиці, оформлено необхідну документацію, буде розпочато облаштування під'їзду з вулиці Заводської та проведення технічних робіт на даній земельній ділянці.
   Можливо створення такого спортивного об'єкта приведе не просто до загартування та фізичного розвитку місцевої молоді а й до розвитку мікрорайону.
     За попередньою домовленістю, стадіон буде повністю облаштовано на весну-літо 2013 року. Це зумовлено погодними умовами, томущо для того щоб підготувати футбольне поле (105х68 м) спершу потрібно обробити грунт, розрівняти дану площу і засіяти травою. Ось це є основним ньюансом в чому і полягає такий термін проведення робіт.   


INFO. Прес-служба СК "Алмаз"











Категорія: Новини | Додав: ASH (18.07.2012)
Переглядів: 405 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Випадкові фото

Пошук


ОПИТУВАННЯ
Оцініть сайт СК "Алмаз"
Всього відповідей: 77