Вівторок, 23.04.2024, 22:28                                                                                              Гість | Група "Гості" RSS




ГОЛОВНЕ МЕНЮ САЙТУ

МІНІ-ЧАТ





Гості  OLINE
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0





Головна » Статті » NEWs » Новини

Мініфутбол. Кубок В.Путиліна 2012
   

Мініфутбол. Кубок В.Путиліна 2012



      Турнір приурочений 68-й річниці перемоги у Вел. Вітчизняній війні. Кубок на ім'я Героя СРСР В.Путиліна, який загинув у Великій Вітчизняній війні. Щорічне змагання проводить Соболівська сільська рада Романівського району. Цьогоріч змагання відбулося у неділю 6 травня. 
     В цьому році в розіграші кубка взяли участь 8 команд з таких сіл району як Червоні Хатки, Товща, Старочуднівська Гута та дві місцеві команди Соболівки і три* команди з Романова. 
    Організаторами змагання 8 команд було поділено на 2 групи, склад груп визначено шляхом сліпого жеребу в наслідок чого команди розподілились наступним чином, до 1-ї групи потрапили такі команди - Червоні Хатки, Старочуднівська Гута, "Фортуна" Соболівка та "Алмаз" (Романів)*. А в другій групі розіграли вихід у півфінал команди с.Товща, с.Соболівка та "Мерчендайзер" і "Молодість" смт Романів.
     Виступ в цьогорічному кубку Путиліна нажаль не увінчався успіхом але за кількістю забитих та пропущених голів наша команда зайняла 5 місце, томущо не потрапила до фінальної четвірки. 
     Щодо проведених троьох матчів у групі. В першому поєдинку наша команда проводила гру з командою Червоних Хаток і у запеклій боротьбі в першому таймі було пропущено два голи, перший через помилку голкіпера і другий через провал у захисній ланці. Нажаль у підсумку перший матч на турнірі було завершено з рахунком 2:0 на користь команди суперника. У другому поєдинку проти команди "Фортуна" Соболівка, наша команда показала, що немає наміру віддавати очки і в наслідок злагоджених атакувальних дій провівши в першому таймі наша команда забила гол у ворота соболівської "Фортуни", відзначився В.Назарець. В другій частині гри команда не зупинилась і мала повну перевагу над суперником під завісу поєдинку забила ще один гол у ворота "Фортуни", який забив Ю.Карпека. Тиснувши на ворота соболівчан наші гравці мали змогу ще не одноразово відзначитись у воротах "Фортуни" але бракувало точності. Команда обравши іншу тактику на гру зуміла досягти результату в другому поєдинку. Але нажаль у третьому матчі нашої команди в групі проти команди села Старочуднівська Гута позитивного результату досягнуто не було. Нашим хлопцям потрібно було зіграти бодай в нічию але на прикінці другої половини гри  команда суперників забила гол у наші ворота і як наслідок команда "Алмаз" залишила турнір в підсумку на 3-му місці та за загальними результатами на 5 місці . 



Місце

 

 

Поєдинки

 

Команди

1

2

3

4

Очки

З:П

1

 

Старочуднівська

Гута

 

0:0

1:0

2:0

6

3:0

2

Червоні Хатки

0:0

 

2:0

1:3

6

3:3

3

 

«АЛМАЗ»

РОМАНІВ

0:1

0:2

 

2:0

3

2:3

4

 

«Фортуна»

Соболівка

0:2

3:1

0:2

 

3

3:5
























1 група.     ПІДСУМКОВА ТАБЛИЦЯ 





________________________

* "Алмаз" (Романів) - Команда фактично представляє смт Романів але була заявлена у змаганнях, як команда села Нивна. 























Категорія: Новини | Додав: ASH (08.05.2012)
Переглядів: 403 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Випадкові фото

Пошук


ОПИТУВАННЯ
Оцініть сайт СК "Алмаз"
Всього відповідей: 77