П`ятниця, 19.04.2024, 19:26                                                                                              Гість | Група "Гості" RSS




ГОЛОВНЕ МЕНЮ САЙТУ

МІНІ-ЧАТ





Гості  OLINE
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0





Головна » Статті » NEWs » Новини

ФІНАЛІСТИ Кубку Врублівки 2013!

Кубок села Врублівка 2013
хоч і не підкорився у фіналі нашій команді
але СК "Алмаз" посів достойне друге місце
на цьому турнірі.


  Турнір був присвячений Міжнародному жіночому дню. Організаторами даного змагання виступили Врублівська сільська Рада та місцеве СТОВ "Зоря". Місце проведення - спортивний зал Врублівського ліцею. В даному турнірі взяли участь шість команад три з яких представляли село Врублівка - "Ліцей", "Зоря" та "Врублівка" а також команди  "Колос" (с.Романівка), с.Нова Чортория (Любарський р-н) та СК "Алмаз" (смт Романів).
  Шість команд було поділено на дві групи.  До 1 гр. потрапили - СК "Алмаз", "Ліцей"(Врублівка), "Колос" (Романівка) а до 2-ї гр. - "Зоря" (Врублівка), Н.Чортория та "Врублівка".
  В першій зустрічі нам довелося грати з командою Романівки. В запеклій боротьбі наші гравці вибороли перемогу з мінімальним рахунком 1:0. Другий тур в групі команда "Алмаз" пропускала а в третьому зустрічалась з гравцями врублівського "Ліцею". Гра закінчилась з рахунком 3:2 на користь нашої команди . Цей поєдинок вже немав турнірного значення для обох команд так як команда з Романівки програвши дві гри в нашій групі, вибула з турніру. 
  Отже з 1-ї групи вийшли у півфінал дві команди - "Ліцей" с.Врублівка та СК "Алмаз" смт Романів. А з другої групи до півфіналу потрапили - с.Н.Чортория та "Зоря" с.Врублівка.
  Жереб звів у півфіналі нас з командою "Зоря". Кожна з команд показувала що достойна грати у фіналі. Основний та додатковий час на визначив переможця. Рахунок в матчі 1:1. Все вирішили післяматчеві пенальті. В серії пенальті фортуна була на нашому боці 8:7 (п.). Отже вперше наша команда потрапляє до фіналу серед всіх попередніх турнірів.
  В іншому півфіналі між командами Н.Чортория та "Ліцей" основиний час також не виявив переможця і закінчився з рахунком 2:2. А в серії пенальті перемогу здобули гості з Н.Чорториї. 
  І отже у фіналі грали команди СК "Алмаз" (Романів) - Н.Чотория. Поєдинок проходив за рівної боротьби. Кожна з команд хотіла перемогти. І тут також основний та додатковий час не виявив переможця. А в серії пенальті сильнішими виявилися гравці з Нової Чорториї Любарського району, які нажаль перемогли нашу команду з рахунком 1:2.
  Але хоч наша команда й не здобула цей кубок всеодно виступила достойно, посівши другу сходинку на турнірі з 6-ти команд. 
  
  Керівництво СК "Алмаз" дякує гравцям за гру та бажає здоров'я, подальших перемог та здобутків!!!




 Інфо-служба  СК "Алмаз"
 

Категорія: Новини | Додав: ASH (10.03.2013)
Переглядів: 600 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Випадкові фото

Пошук


ОПИТУВАННЯ
Оцініть сайт СК "Алмаз"
Всього відповідей: 77